Retrofit, Dekor, Ipari, Speciális, Köztéri  - KT-Electronic, LED Világítástechnika
LED mennyezeti világítótestek, LED panelek  - KT-Electronic, LED Világítástechnika
Köztéri LED világítások  - KT-Electronic, LED Világítástechnika
LED szalag, LED csillagos ég  - KT-Electronic, LED Világítástechnika
Köztéri LED Modular széria  - KT-Electronic, LED Világítástechnika
LED vészkijárat, útakadály jelzőfény - KT-Electronic, LED Világítástechnika
LED panel - KT-Electronic, LED Világítástechnika
LED közvilágítási lámpatest - KT-Electronic, LED Világítástechnika
LED szalag - KT-Electronic, LED Világítástechnika
Slide One
Slide One
Slide One
Slide One
Slide One
Slide One
Slide One
Slide One
Slide One
previous arrow
next arrow

Cégünkről

KT-Electronic Kft. Magyarország egyik piacvezető a minőségi elektronikai eszközöket forgalmazó vállalkozása. A több mint 25 éves múlttal rendelkező cég, felismerve a környezettudatos magatartás fontosságát, 2008 évben megkezdte a legújabb generációs, UHP (Ultra High Power) LED technológián alapuló világítástechnikai eszközök gyártói elemzését, és ennek eredményeként 2009 -től azok Magyarországi forgalmazását.

A világítástechnika területén nem pusztán a kedvező élettani hatású, környezetkímélő és energiatakarékos megoldások magyarországi meghonosítását tűztük ki célul, hanem az esztétikai élményre is komoly hangsúlyt fektettünk. Az általános és funkcionális célt is szolgáló világítótesteink mellett kiemelt figyelmet fordítunk a tereket új karakterrel felruházó, kiemelő világítások eszközeire is.

Az EU-s minőségi megfelelőséggel rendelkező termékeink megoldást kínálnak a kül- és beltéri világítástechnikai feladatokra egyaránt, egyéni stílusukat nem csak külső megjelenésük, és a felhasznált anyagok, hanem a LED -enként méretezett lencserendszerükkel vívták ki maguknak. A stílusjegyeiben eltérő termékcsoportjaink közös jellemzője a legújabb generációs, 100Lumen/W-os hatásfokú SMD LED-ek alkalmazása, amellyel először sikerül fényteljesítményben is valódi alternatívát kínálni a hagyományos halogénizzók világában.

Az új technológia költséghatékonyságát a világítótestek páratlanul magas, 50- 80.000 órás élettartama és a rendkívül alacsony felvett elektromos teljesítményigény teszi megkérdőjelezhetetlenné. Reményeink szerint a zöldenergiára épülő háztartási és Ipari világítás alkalmazások ezen új piaca a villamos energiatermelés, és a világítástechnika területén is jelentős fejlődés előtt áll.

Irodánk

Facebook

Kapcsolat

Iroda:
2040 Budaörs, Gyár u. 2. (Gábor Dénes Krt. 1100)

E-mail:
led@kte.hu