Oldaltérkép - Felhasználás - KTE.HU Oldaltérkép Felhasználási feltételek www.kte.hu
Magyar   English   Deutsch

Körteégők

LED körteégők
Az EU tavaly előtt kezdte meg a hagyományos égők kereskedelmének felszámolását környezetvédelmi megfontolásokra hivatkozva. Először a 100 wattos izzókat vonták ki, majd idén szeptember 1-től a 75 wattosokon a sor. Következik még a 60, a 40 és a 25 wattos hagyományos izzók kereskedelmének megszüntetése is. E termékek 2012-ben tűnnek el véglegesen az üzletekből. A döntés hátterében az áll, hogy a legkorszerűbb LED-es fényforrások akár tizedannyi áramot fogyasztanak, mint a régi égők, így használatukkal jelentősen csökkenteni lehet a környezetszennyezést. A LED-es fényforrások élettartama a leghosszabb, tehát hosszú távon számíthat költség megtakarításra.

Gyertyaégők

LED gyertyaégők
Az ódon csillárok harmónikus házassága a "XXI. század LED gyertyáival". Fénye és alakja is nagyon hasonlít a hagyományoshoz, de attól eltérően akár 5-10 év élettartammal is bírhat. 3 és 5W-os kivitelben is elérhető, így akár a hagyományos 45W teljesítményű gyertyaizzó alternatívájaként is kiváló választás. Elegáns fehér kerámiaburkolata az esztétikum mellett a LED chip hűtésében is nagy szerepet vállal.

Szpot égők

LED szpot égők
A hagyományos halogén Spot-ok kiváltása LED-esre meglehetősen indokolt lehet. Az új megoldás töredékét fogyasztja, fénye jobban irányított, és nem fűti a környezetét.Tökéletes megoldás különböző tárgyak irányított fénnyel való megvilágítására, kiemelésére. Technikai sokoldalúsága segít a legoptimálisabb világítási megoldás megtalálásában.

T8 LED fénycsövek

T8 LED fénycső
Minden megszokott fényforrás helyett létezik annak tökéletesen megfelelő LED-es fényforrás is. Nincs ez másképp a fénycsöveknél sem. Számos kritika érheti az leköszönő technikát pl: vibrál a fénye, búg, sűrűn kell karbantartani... ezeket mind megoldotta a LED-es fénycső. Pontosan beilleszthető a meglévő armatúrákba, így nem kell változtatni a bevált elrendezésen. A különbség önmagáért beszél már az első felkapcsoláskor.

G24 égők

LED G24 égők
Ha a fényerő és a spórolás egyszerre szempont, akkor G24 foglalatú LED lámpáink jelentik a legjobb megoldást. 8 és 13W-os teljesítményfelvételük mellett kimagasló, 600, továbbá 1000 lumenes fényáramot produkálnak. Ez megfelel a hagyományos 75, illetve 100W-os hagyományos izzók fényerejének.
©2018 KT-Electronic Kft.