Oldaltérkép - Felhasználás - KTE.HU Oldaltérkép Felhasználási feltételek www.kte.hu
Magyar   English   Deutsch

LED mennyezeti világítótestek

Mennyezeti világítótest
Elegánsan pénzt megtakarítani? Álmennyezetbe szerelhető LED fényforrásaink pontosan ezt nyújták önnek! A legmodernebb technológiával szerelt beépített lámpák széles választékát kínáljuk.

LED panelek

LED panelek
Az elegáns pénzmegtakarítás legnépszherűbb formája. Álmennyezetbe építhető led paneljeink, különböző szbványméretekben készünek és mindössze 1,6cm vastagságúak. 4500 Kelvines, középfehér színnel kifejezetten a nappali fényhez leginkább közeli érzetet kelt, így munkakörnyezetben kifejezetten jótékony hatással van a dolgozók közérzetére.

LED reflektorok

LED reflektorok
A kültéri világítás éppen olyan fontos lehet mint a beltéri. Nem mindegy azonban mindezt gazdaságosan tesszük-e? A LED-es fényvetők a zord körülményeknek is ellenállnak, robosztusak és tartósak. A fényük sokkal precízebben hangolható a kívánt megvilágítási feladathoz, és így a kiemelt tereptárgy a legszebb "éjszakai arcát" mutathatja. Különlegességnek számíthat színes megvilágítás, mely választható opció szinte minden LED-es fényvetőnél.

LED csarnokvilágítás

LED csarnokvilágítás
Elképesztő fényáram kifejezetten ipari célokra. Robosztus felépítésű csarnokvilágító lámpatestjeink a modern termelés velejárói. Többféle teljesítménnyel és fényszóróbúrával rendelhető a legoptimálisabb bevilágítás megtervezéséhez. Megéri beruházni!

Függesztett LED világítás

Mennyezeti világítótest
Masszív, IP65 besorolású LED lámpánkat kifejezetten ipari célokra ajánljuk, ahol fontos, hogy nappali színhőmérsékletnek megfelelő természetes homogén fehér fényben végezzék munkájukat a dolgozók. Felszerelése egyszerű, a lámpatest kialakítása pedig lehetővé teszi a mennyezetre történő sodronyos függestést és a fix, fali rögzítést is. Így egyaránt alkalmazható a szerelőcsarnokban fővilágításként, illetve aknába, folyosók oldalfalára installálva is. Fényáramát tekintve a 3 x 36W-os fénycsöves armatúra kiváló alternatívája.
©2018 KT-Electronic Kft.