Oldaltérkép - Felhasználás - KTE.HU Oldaltérkép Felhasználási feltételek www.kte.hu
Magyar   English   Deutsch

LED szalag

LED szalag
Tegye színesebbé lakását LED szalagjainkkal. Beltéri, illetve kültéri, időjárásálló kivitelben egyaránt elérhető fehér és színes dekorvilágítás kreatív ötletek megvalódsításához. Az 5 méteres tekercsekben elérhető LED szalagok kiválóan alkalmasak például konyhák, fürdőszobák hangulatvilágításához, vagy egyedi dekorációk kivitelezéséhez.

Asztali LED lámpa

Asztali LED lámpa
A jól végzett irodai munkát inspirálhatja az a finom elegancia, amit ez az asztali lámpa képvisel. Formavilága modern, technokrata, mégis dísze lehet bármely íróasztalnak. Igazi erénye az a világítási és funkcionális komfort amit biztosít az érintő kapcsoló ami egyben fényerőszabályzó is. Kiváló minőségű fém burkolata sötétszürke és ezüst színben egyaránt elérhető. Ajándéknak is kiváló választás!

Csillagos égbolt

LED csillagos égbolt
Univerzum az ön lakásában? Miért is ne! Akár a világegyetemet is lemodellezheti speciális kreatív megoldásunnkal. Az álmennyezetbe fúrt apró lykakba parányi lencsék kerülnek, melyekhez vékony optikai szál vezeti a változtatható intenzitású fényt, melyet egy speciális lámpatest vetít egyedülálló hangulatot kölcsönözve a helységnek.

Vízálló LED modul

Vízálló LED modul
A LED modul ideális megoldási beltéri és kültéri dekorációs világításra. Leginkább reklámtábla háttérvilágításaként használják, de rejtett világításként is kiváló. Kialakításának köszönhetően vizes környezetben is használható (IP65). A modulokat összekötő vezetékezésnek köszönhetően könnyebben szerelhető, mint a LED szalag. Ajánlott távolság háttérvilágítás esetén: 8-14 cm
©2018 KT-Electronic Kft.